Societat

Inundació al CAP de Can Gibert del Pla, a Girona

El robatori d’una aixeta en un dels lavabos públics del primer pis del CAP de Can Gibert del Pla, a Girona, va causar una inundació que va acabar fent desprendre part del sostre de l’entrada del centre. L’incident no va causar cap ferit, ja que en detectar-se la inundació s’havia activat el pla d’autoprotecció i s’havia evacuat el centre d’atenció primària tant d’usuaris com de professionals sanitaris. A la tarda es va recuperar la normalitat, concentrant l’assistència en una zona no afectada. De les visites del matí, va caldre reprogramar-ne 16.

Segons va explicar l’Institut Català de la Salut, cap a un quart d’una del migdia un usuari va detectar que hi havia una gran quantitat d’aigua al lavabo. A més, de seguida va començar a baixar aigua per les escales i a caure gotes del sostre, fet de plaques. La direcció va decidir, per prevenció, activar el pla d’autoprotecció i es va alertar els bombers i es va desallotjar el centre. Segons van detallar, precisament quan s’estava acabant l’evacuació va ser quan va cedir part del sostre, just al costat de la zona d’atenció a la ciutadania, on no hi havia ningú. Quan van arribar els bombers, van revisar la seguretat de les instal·lacions i van constatar que no hi havia cap risc. També van determinar que l’origen de la fuita d’aigua havia estat el robatori d’una aixeta dels lavabos del primer pis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.