Societat

Un home de 87 anys pateix ferides en ser atropellat per un autobús a Barcelona

Segons diversos testimonis el conductor del vehicle ha seguit la marxa sense parar tot i els avisos dels passatgers

La Guàrdia Urbana investiga l’accident

Un home ha resultat ferit aquest dissabte a Barcelona en ser atropellat per un autobús urbà. Segons ha explicat una testimoni dels fets, el conductor del vehicle ha seguit la seva marxa sense aturar-se després de l’accident, malgrat les advertències i recriminacions dels passatgers, que s’han adonat del succés.

Segons ha informat a fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), l’accident ha passat cap a un quart de dues del migdia a la confluència entre la plaça Nen de la Rutlla i l’avinguda Verge de Montserrat. Un autobús de la ruta D-40 ha atropellat el vianant, que hauria intentat pujar al vehicle en una parada existent a la zona just en el moment en què el conductor es disposava a arrencar.

D’acord amb la versió dels passatgers, l’home s’ha acostat corrent a l’autobús i ha colpejat la porta del vehicle perquè el conductor l’obrís, però aquest ha arrencat. Per causes que es desconeixen, la víctima ha caigut a terra i l’autobús li ha passat per damunt.

Una passatgera de l’autobús ha explicat que les persones que viatjaven al vehicle han notat l’impacte de l’atropellament i han demanat al conductor que s’aturés per aclarir què havia passat i auxiliar la víctima. Segons la mateixa font, el xòfer ha seguit endavant en direcció a Canyelles.

Diversos usuaris han cridat l’atenció del conductor i li han demanat a crits que aturés el vehicle, però el xòfer no ha fet cas dels avisos. Moments després ha justificat que no havia vist res i que l’accident no era culpa seva, han afegit els testimonis.

L’home, de 87 anys, ha estat auxiliat al carrer per diversos veïns que estaven a les proximitats del lloc de l’accident.

En paral·lel, alguns passatgers de l’autobús han trucat al telèfon d’emergències 112 per avisar de l’accident i a TMB per alertar-los de l’actitud del conductor.

El ferit ha estat traslladat en ambulància a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, en principi amb una fractura en una cama, tot i que encara s’està pendent de l’avaluació del seu estat, segons fonts del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha obert una investigació per aclarir les causes de l’accident, segons ha informat una portaveu de l’Ajuntament de Barcelona. El consistori no ha donat més detalls sobre les circumstàncies del succés i s’ha remès les conclusions les diligències policials.

De la seva banda, TMB s’ha remès a l’atestat que la Guàrdia Urbana està confeccionant sobre l’accident i ha recalcat que està col·laborant amb la policia en la seva investigació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Infraestructures i serveis

Obres de millora a l’estació del Vendrell

El Vendrell

Voluntaris repinten els bancs irisat i Trans

palafrugell

El Fòrum Gastronòmic exportarà el seu model a d’altres països del món

girona
Societat

Normalitat a les presons en un matí sense bloquejos dels funcionaris

Barcelona

Escullen l’utiller Josep Font com a bisbalenc de l’any 2023

LA BISBAL D’EMPORDÀ
gastronomia

L’Alimentària posa la pizza en el podi

L’Hospitalet de Llobregat
llengua

El català torna a l’agenda europea

barcelona

Compromís per treure tot l’amiant dels edificis a finals del 2025

BADIA DEL VALLÈS

El Manhattan mataroní

mataró