Societat

Tancada a Blanes pels drets dels sensepapers

Una trentena de persones estan tancades des de dimecres a la tarda a l’esbarjo parroquial de l’església de Santa Maria de Blanes per reclamar més drets per a les persones que no tenen els papers regularitzats. Una de les organitzadores de la protesta, Luisa Aglio, portaveu de Papeles sin Contrato, afirma: “Volem estendre la tancada a totes les comarques de Girona per pressionar el govern estatal i millorar les condicions de vida de les persones”, afirma en declaracions recollides per l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

La tancada disposa del suport d’una dotzena d’entitats, entre les quals la PAH de Blanes. Una de les persones que està als locals de l’església és Nyima Bachilly, que diu que la seva filla no pot viatjar a la vila des de Gàmbia tot i tenir la nacionalitat espanyola. Les persones que protesten demanen, entre altres coses, l’abolició de la llei d’estrangeria. La protesta segueix el model de l’escola Massana de Barcelona. També n’hi ha d’altres a l’Hospitalet i a Badalona, diu l’ACN.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia