Societat

Queixes perquè La Caixa tanca la seu del carrer Major de Salt

El PDeCAT denuncia que l’Ajuntament no ha fet cap acció per aturar-ho

Es recullen signatures

CaixaBank tancarà l’oficina número 935 de La Caixa, situada al passeig Marquès de Camps, a la cantonada amb el carrer Major, al costat de l’estanc de Salt. La notícia ha provocat inquietud entre els veïns del barri vell, tal com denuncia el regidor no adscrit del PDeCAT de Salt, Josep Valentí, que considera que l’entitat bancària deixarà “sense servei els clients del barri dels Escriptors, una part del carrer Major, Àngel Guimerà, Torras i Bages, Marquès de Camps i la plaça del Mercat”. Valentí afirma que “el capitalisme no mira res, només per la seva butxaca”, tenint en compte –hi afegeix– que el local és propietat de La Caixa. Josep Valentí assenyala que el tancament d’aquesta oficina obligarà els veïns a desplaçar-se fins “a la plaça de la Llibertat”, on La Caixa té una altra oficina que ara s’ampliarà, i remarca que molts dels seus clients són gent gran que no té facilitats per moure’s. A més, alerta de la pèrdua del servei d’atenció personalitzada. Segons explica Valentí, s’ha incentivat una recollida de signatures entre els veïns contraris al tancament de la cèntrica oficina. El regidor no adscrit del PDeCAT, Josep Valentí, afirma que l’Ajuntament no ha fet cap acció per aturar-ho. “Demano a l’equip de govern i al seu alcalde que parlin amb La Caixa i recondueixin la situació perquè la meitat del poble no es quedi sense aquest servei”.

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, va explicar que havien fet arribar formalment als responsables de CaixaBank a Salt el “malestar”. A banda de recordar que no és competència municipal, va assenyalar que és criteri d’una empresa decidir la seva línia d’expansió i creixement.

LA DATA

31.10.1974
es va obrir la sucursal 282
al costat de l’ajuntament, la primera oficina de La Caixa a la vila de Salt.

Carta oberta al president de CaixaBank

El que va ser primer director de la sucursal 282 a Salt, fundador de l’oficina 935 i més tard director territorial de La Caixa a les comarques gironines, Miquel Casellas, ha escrit una carta oberta al president de CaixaBank, Jordi Gual, per mostrar-li el seu malestar pel tancament. Recorda que aquesta agència va ser “campiona en vendes l’any 2017”. Dirigint-se a Jordi Gual, li demana que reconsideri la decisió de tancar l’oficina 935 i que es mantinguin els serveis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

sequera

La nova fase d’excepcionalitat dona més marge per omplir les piscines

barcelona
Societat

Mor Miquel Massana, fundador de l’empresa Centre Tèxtil Massana

SERVEIS

La Paeria atura la supressió de la recollida porta a porta a Pardinyes i Balàfia

LLEIDA
GIRONA

Puente preveu aviat la licitació del projecte d’enllaç del TAV i l’aeroport

GIRONA
estats units

TikTok demanda als EUA per una llei que amenaça de vetar el seu ús al país

barcelona
SOCIETAT

Les empreses agrícoles no seran a les Fires de Maig per la crisi de la pagesia

Vilafranca del Penedès
SOCIETAT

3.000 productes falsificats comissats en comerços de Salou

SALOU

Girona destina prop de 3 milions a polítiques públiques

GIRONA
SERVEIS

Les escales de la Glòria obertes ahir pateixen aturades

BARCELONA