Societat

Llibertat per a les dues persones detingudes en el desallotjament de Ca La Trava a l’espera que les citi el jutge

Els Mossos d’Esquadra els atribueixen delictes de resistència i desobediència a l’autoritat

Les dues persones detingudes aquest dijous al matí mentre es desallotjava el casal okupa del barri barceloní de Gràcia Ca La Trava han estat deixades en llibertat a l’espera de ser citades per la justícia, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra.

Les dues persones s’havien quedat a l’interior de l’immoble amb els braços dins d’un bidó ple de ciment. Després de ser alliberades, els Mossos les han detingut. Els atribueixen delictes de resistència i de desobediència a l’autoritat. Segons havien informat els ocupants a través de Twitter, inicialment hi havia set persones a la finca, situada a la Travessera de Gràcia número 24. Els Mossos, però, han explicat després que n’hi havia nou.

De les altres set persones, dues s’han quedat a l’exterior fent el mateix que els seus companys de l’interior, però utilitzant bidons petits. Han estat denunciades pels Mossos d’Esquadra però no detingudes. Els altres cinc han quedat identificats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.