Societat

El racisme, tema d’un cicle de cinema a Banyoles

Amb el títol genèric Ell no ho sap però és racista, aquest dijous comença a Banyoles la novena edició del cicle de cinema per a la inclusió social, que organitza Benestar Social del Consell Comarcal. Hi haurà tres projeccions, que es faran sempre a les vuit del vespre al Museu Darder, amb entrada lliure. La primera (dia 21) serà la nord-americana No soy tu negro (Raoul Peck, 2016), centrada en els drets civils dels afroamericans; la següent (2 d’abril) serà la italiana La pequeña Venecia (Andrea Segre, 2011), que té de tema principal la xenofòbia, i la tercera (16 d’abril), la francesa El médico africano (Julien Rambald, 2015), en què es tracta dels prejudicis racials.

El cicle forma part de la campanya de Benestar Social del Pla de l’Estany La diversitat ets tu, dedicada a la superació del racisme i que inclou la publicació en mitjans de comunicació, les xarxes socials i cartells missatges encaminats a mostrar les causes i les conseqüències del racisme perquè s’hi reflexioni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia