Societat

Fons social de l’aigua per a persones vulnerables, a Palamós

Aigües de Palamós, empresa gestora del cicle integral de l’aigua, ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Palamós per renovar el fons de solidaritat adreçat als col·lectius més vulnerables del municipi. El fons social d’aquest any està dotat amb 10.000 euros i està adreçat a les persones i llars de la població en situació de vulnerabilitat econòmica que no puguin fer front a la factura de l’aigua.

Sensibilitat social

Des de l’inici de la crisi econòmica, a finals del 2007, un nombre creixent de famílies ha manifestat dificultats per fer front a les despeses de la llar.

És per aquest motiu que Aigües de Palamós va crear aquest tipus d’ajuts a la població. Aquest 2019 s’augmenta significativament la dotació del fons perquè cap llar del municipi tingui dificultats a l’hora de pagar el rebut de l’aigua.

Les persones que vulguin acollir-se a l’ajut del fons de solidaritat s’hauran d’adreçar als Serveis Socials de l’Ajuntament de la població per efectuar la sol·licitud. Serveis Socials s’encarregarà de fer arribar un informe a Aigües de Palamós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia