Societat

L'edifici multiusos de la platja d'Oliva ja està en funcionament

El Delegat del Govern Ricardo Peralta, acompanyat de l'alcalde d´Oliva, Salvador Fuster, i de la resta de la corporació municipal han inaugurat el nou Edifici Multiusos de la platja d'Oliva. Aquest edifici es troba situat al carrer de l'Anguila i està destinat a ús assistencial sanitari.

L'edifici, de 200 metres quadrats de planta, disposa d'una zona per recepció, 4 sales per a consultes, una àmplia sala d'espera, una zona per a personal sanitari i una altra per a magatzem. A més, disposa d'una zona d'estacionament per a vehicles dins del mateix recinte.

Aquest projecte s'emmarca dins del Pla d'Inversió Local amb un pressupost aproximat de 420.000 euros i amb un cost zero per a l'Ajuntament d'Oliva.

Des de la delegació de Sanitat s'ha indicat que el centre ja disposa de tot el material i equipament sanitari necessari. Així, a partir del dimarts 15 de juny es troba en funcionament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.