Societat

Més de 600 persones acudixen a la Gala de l'Esport de Xeraco

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Xeraco va celebrar dissabte passat, dia 19 de juny, la novena edició de la Gala de l'Esport, una de les cites més importants per a l'esport d'aquesta vila de la comarca de la Safor i que cada any servix per a tancar la temporada esportiva local.

Mes de 600 persones van acudir al sopar organitzat en el Poliesportiu Municipal. En el transcurs de la mateixa, tant la regidoria d'Esports de l'Ajuntament com els clubs esportius de la localitat van distingir els esportistes locals més destacats de la passada temporada, així com a aquells esportistes la trajectòria dels quals mereix una distinció especial.

En aquest sentit, cal destacar els esportistes locals Andrés Millet i María Miret. El primer d'ells s'ha proclamat campió autonòmic de ciclisme en categoria benjamí en les dos últimes temporades. En l'última d'elles ha guanyat les 15 carreres disputades. Respecte a la futbolista María Miret, enguany ha participat amb la Selecció Valenciana sub-16 en el Campionat d'Espanya, en el que va disputar els dos partits. La pròxima temporada defendrà els colors del Llevant UE, el primer equip valencià de futbol femení.

Cal afegir que divendres passat, i en el marc de la Gala de l'Esport, també es va inaugurar en la Casa de la Cultura de Xeraco una exposició amb més d'un centenar de fotografies dels diversos clubs esportius del municipi. La mostra es pot visitar en horari de vesprada fins al pròxim 30 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.