Societat

Hipra negocia amb Europa participar en la revacunació

La pandèmia marca la 15a Gala del Fòrum Carlemany, durant la qual es reconeix la figura del doctor Bonaventura Clotet i la tasca de la Fundació Autisme Mas Casadevall

Hipra negocia amb Europa que la vacuna que està fabricant s’utilitzi per a la revacunació anual. Així ho va explicar ahir el director de la divisió de salut humana d’Hipra, Toni Maneu, durant la 15a Gala del Fòrum Carlemany, que va reunir més de 180 empresaris i autoritats al PGA de Caldes de Malavella. Maneu també va explicar que com que és una vacuna que no necessitarà una conservació de temperatura especial també s’està parlant amb països del sud-est asiàtic, Sud-àfrica i Sud-amèrica perquè sigui allà primera vacuna.

Maneu va ser un convidats en la gala dels empresaris gironins, que enguany va estar marcada per la pandèmia, amb el reconeixement als professionals sanitaris i la presència del president del Col·legi de Metges de Girona, Josep Vilaplana, i la vicepresidenta del Col·legi d’Infermeres de Girona, Sílvia Bardalet, que van coincidir que el pitjor moment de la pandèmia va coincidir amb la primera onada. També amb la pandèmia com a teló de fons, es van entregar els guardons, que van ser per al doctor Bonaventura Clotet, que va ser reconegut com a soci d’honor, que va destacar la importància de la solidaritat, però també per a la Fundació Autisme Mas Casadevall, que va rebre el reconeixement Falcó de Carlemany. Aquest premi va ser recollit pel seu president, Lluís Desoi, que va explicar “l’angoixa” que havien patit durant el principi de la pandèmia i la necessitat de rebre més recursos.

Relleu a la presidència

En la 15a Gala del Fòrum Carlemany, El retrobament, també es va dur a terme el relleu a la presidència d’aquesta associació d’empresaris. Després de quatre anys presidint el Fòrum, Francesc Bosch (fundador i director de Dibosch) va cedir ahir la presidència a Sandra Masoliver (comercial Masoliver). En el seu discurs de comiat, Bosch va destacar que “ser president del fòrum ha sigut una experiència única i vital”, i va agrair a tothom la seva col·laboració i suport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.