Societat

Dacia Jogger Camper by Campernordest: Grans aventures en petit format

Sobre la base d’un dels models més innovadors i rellevants de Dacia en l’actualitat, el Jogger, i més concretament sobre la versió Extreme, amb un motor de gasolina i GLP de 100 CV amb etiqueta ECO de la DGT, Campernordest, ubicats a La Bisbal i a Blanes, ha desenvolupat un vehicle ideal per afrontar qualsevol aventura i convertir-la en una experiència única en un format més compacte del que et pots arribar a imaginar.

Un model, com podeu veure, no li falta de res. Si el que busques és explorar nous horitzons, dóna curs a la llibertat i sense cap tipus de restricció. I és que aquest Jogger Camper et porta al següent nivell i a un preu molt assequible, i és que amb ell, pots tenir grans aventures en petit format. Disposa d’un espai extremadament configurable que el converteix de cotxe a casa amb rodes d’una forma ràpida i senzilla, per disposar d’un gran espai en pocs moviments.

Nascut per ser lliure, aquest Jogger de Campernordest té infinitat de sorpreses dins seu, com moble mòdul, llit de 188x130 cm, dipòsit d’aigua de 27 litres, bateria de liti, dutxa, centraleta Minicamper, moble de cuina amb pica d’inoxidable, càrrega USB, nevera Isotherm i… el més sorprenent, una tenda de sostre premium James Baroud, calefacció estàtica independent, segona sortida de calefacció tenda, aplicacions led amb sensor de moviment, tendal de 2x2,70 amb tela impermeable i tèrmica, barres de sostre i 2 cadires i taula de càmping plegable.

Al volant

Al volant aquest pràctic i econòmic model de Dacia es mou amb una soltura i estabilitat notables… Res a veure amb les típiques i grandilocuents campers. Un consum d’allò més continguts, amb una petjada de carboni menor, i una resposta vigorosa i més resolutiva del que un es pot arribar a pensar. Un model amb un esperit ben aventurer i amb una molt bona capacitat de moviments en entorns reduïts i amb la capacitat de ser una casa i un cotxe amb un vist i no vist.

Màxima seguretat

I tot això sempre rematat amb un nivell de seguretat òptim, gràcies als sistemes d’ajuda a la conducció d’última generació que garanteixen seguretat i fluïdesa en qualsevol circumstància. I és que a banda de les ajudes ja conegudes (d’angle mort, frenada d’emergència i ajuda a l’aparcament), aquest Jogger Camper té ajuda d’arrencada en pendent, regulador de velocitat i engegada de llums i neteja parabrisa automàtics.

www.campernordest.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva