Societat

Cinc accidents de trànsit deixen cinc morts aquest cap de setmana a les carreteres

Trànsit

El balanç de víctimes a la xarxa viària catalana del cap de setmana ha estat de cinc persones mortes i tres ferides lleus en cinc accidents de trànsit. L'últim accident mortal s'ha produït aquest diumenge al voltant de tres quarts d'una del migdia a la C-153 a Rupit i Pruit (Osona) on una motocicleta ha sortit de la carretera i, com a conseqüència, ha mort el conductor.

El primer accident mortal es produïa divendres a la carretera C-14 a Artesa de Segre (Noguera) quan un turisme va atropellar Pere G. H. de 81 anys i veí d'Artesa de Segre quan volia creuar la carretera.

El segon accident mortal ha tingut lloc aquest dissabte al voltant de tres quarts de set del matí a la GI-555 a Sils (Selva) quan per causes que es desconeixen un vehicle ha atropellat un empleat dels serveis de neteja de Sils i, posteriorment, s'ha donat a la fuga. Tot i que el ferit, Vicente LL. B. de 47 anys i veí de Maçanet de la Selva, es va traslladar ràpidament a l'Hospital Josep Trueta va morir poc després. Els Mossos d'Esquadra tenen oberta la investigació per localitzar el vehicle causant de la mort i el seu conductor.

Aquest diumenge al voltant de dos quarts de sis del matí, s'ha produït el tercer accident mortal a la carretera N-240 a Almacelles (Segrià) quan dos turisme han xocat lateralment i, com a conseqüència, ha mort Serghei L. de 40 anys, moldau i resident a Barbastre (Osca). La resta de persones involucrades en l'accident han resultat ferides lleus.

També, aquest diumenge al matí poc abans de dos quarts d'onze hi ha hagut un altre accident a la carretera C-35 a Sant Celoni (Vallès Oriental) quan dues motocicletes de gran cilindrada han xocat i, com a conseqüència, un dels motoristes, Esteban S. M. de 42 anys veí de Santa Eulàlia de Ronçana, ha mort mentre que l'altre motorista ha resultat ferit lleu.

I darrer accident mortal s'ha produït aquest diumenge al voltant de tres quarts d'una del migdia a la C-153 a Rupit i Pruit (Osona) on una motocicleta ha sortit de la carretera i, com a conseqüència, el conductor ha mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.