Societat

Un nou accident de trànsit eleva a set els morts aquest cap de setmana

Tres de les víctimes eren motoristes

Un nou accident de trànsit, aquesta vegada d'una moto que s'ha sortit de la via, ha elevat a set les persones que han perdut la vida en set sinistres a les carreteres catalanes aquest cap de setmana. Amb aquest, a més, ja són tres els motoristes morts. Els Mossos d'Esquadra han informat que el tràgic sinistre s'ha produït cap a les 10:30 hores d'avui a la carretera C-17 a l'alçada del terme de Balenyà (Osona), en el qual ha resultat mort el conductor de la moto. Segons els primers indicis, el vehicle hauria impactat amb la tanca de la mitjana de l'esmentada via.

Aquest mateix matí, una veí de Cadaqués ha mort en un altre accident de trànsit a Vilajuïga (Alt Empordà), segons han informat els Mossos d'Esquadra. Es tracta de Mario M. T. de 38 anys. La víctima viatjava d'acompanyant en un cotxe amb matrícula espanyola que ha sortit de la via al quilòmetre 27,7 de la carretera N-260 i posteriorment ha topat contra la tanca protectora. L'accident s'ha produït al voltant de tres quarts de set del matí Per la seva banda, el conductor ha resultat il·lès.

Els dos accidents mortals d'avui es sumen als cinc que s'han produït aquest cap de setmana. Dissabte al vespre, un home va morir atropellat per una furgoneta a Constantí (Tarragonès). L'accident es va produir poc després de les vuit al quilòmetre 248 de l'autopista AP-7 quan el vehicle va envestir el vianant que es trobava entre la calçada i el voral. Segons van informar els Mossos d'Esquadra, la víctima és un Ryszard T., de 46 anys, nacionalitat polonesa i sense domicili conegut.

Poc abans, a dos quarts de set de la tarda, un motorista va perdre el control del vehicle per un desnivell i va caure a terra mortalment a Os de Balaguer (Noguera). La víctima és Cristóbal L.J. de 54 anys i veí de Barcelona, segons va informar la policia catalana.

Un altre motorista havia mort el dissabte al matí en un xoc contra un cotxe prop dels Hostalets de Pierola (Anoia). Els fets van succeir poc després de dos quarts de deu del matí al quilòmetre 7,2 de la carretera B-231, durant un avançament. A causa de la col·lisió, la motocicleta ha perdut el control i ha impactat contra una tanca protectora. Com a conseqüència del sinistre, el conductor de la motocicleta, José M. C., de 51 anys i veí d'Olesa de Montserrat (Baix Llobregat), ha resultat mort. Per la seva banda, el conductor del cotxe n'ha sortit il·lès.

A la matinada de dissabte, dues persones havien perdut la vida en dos sinistres a Castelló d'Empúries i Figuerola del Camp, respectivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Balanç satisfactori de la quinzena edició del festival Flors i Violes

palafrugell

Miquel Carreras, nou membre del Consell d’Administració de l’IAS

girona
MEDI AMBIENT

Aigua És Vida diu que no n’hi ha prou amb dessalinitzadores mòbils

girona
SOCIETAT

La pluja altera la programació de la Santa Creu de Figueres

FIGUERES
societat

Èxit de la caminada per demanar l’alto al foc a Gaza

Barcelona
infraestructures

Territori licita les obres de rehabilitació del pont de Sant Francesc a Manresa

Manresa
medi ambient

Iniciativa per reduir l’impacte en el medi de curses de muntanya

barcelona
tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat