Societat

L'Alcúdia inaugura la reforma del parc infantil Nieder-Olm

S'han instal·lat nous jocs infantils, s'ha reomplit d'arena tota la circumferència central i s'han condicionat els accessos

Els xiquets de l'Alcúdia van celebrar el Dia Internacional de la Infància amb una matinal de jocs a les rodalies del Parc de Nieder-Olm. En la mateixa jornada es va inaugurar la reforma d'aquest espai que s'ha dut a terme mitjançant una subvenció de 50.000 euros de la Diputació de València. L'Ajuntament de l'Alcúdia ha emprat lasubvenció per a fer una reforma integral del parc. Per un costat, s'ha remodelat la zona interior, on s'han instal·lat nous jocs infantils (destaca un multijoc en forma de marieta gegant) i s'ha reomplit d'arena tota la circumferència central per donar major seguretat als xiquets.

D'altra banda, s'han obert nous accessos, s'han renovat els bancs de pedra per bancs de fusta i s'ha eliminat la pèrgola que estava coberta de vegetació arbustiva. En el seu lloc s'han instal·lat unes travesses de fusta que milloren l'estètica i el manteniment del parc. Finalment, s'ha repintat tot el conjunt. L'actuació s'ha completat amb la plantació de divuit moreres, tres aurons, així com diverses plantes i arbustos com el “teucrium”, el “callistemon”, el marfull o els pensaments. Finalment, s'ha instal·lat un sistema de reg per degoteig per a facilitar el manteniment dels arbres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.