L'Ajuntament de Les Franqueses inicia el projecte «Infància i Família»

L'Àrea de Polítiques Socials, Igualtat i Sanitat de l'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès s'ha iniciat aquest any el Projecte “Infància i Família” un projecte d'atenció integral a la infància i les seves famílies, des de la basant de la intervenció sòcio-educativa i la promoció de la família com a pilar del desenvolupament dels infants.

Amb aquesta finalitat, el projecte ha comptat amb una sèrie d'activitats mensuals adreçades a infants de 3 a 12 anys i les seves famílies. Les activitats es realitzen al Casal de Can Ganduxer i al Casal de Bellavista.

«Juguem plegats!», «Juguem al Parc» o «Fes-te un joc!» són alguns dels noms de les activitats programades que estant comptat amb una positiva resposta. Les activitats de mes d'abril i de maig amb tingut una participació mitjana de 15 persones i 8 famílies.

Els infants, acompanyats dels seus pares han pogut conèixer jocs interiors i exteriors. L'objectiu de l'activitat era plantejar la importància del joc com a eina educatiu en l'educació dels més petits de la casa.

El projecte finalitzarà aquest més de juny amb l'activitat Fes-te un joc!, que tindrà lloc el dimarts 16 a les 18.30 h a Can Ganduxer i el dimecres 17 a les 18.30 h al Centre Cultural de Bellavista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.