Societat

TARRAGONÈS

Col·lapsen els accessos a Torredembarra

Més de 400 cotxes protesten per les sancions del radar i en reclamen l'anul·lació

Més de 400 cotxes repartits en quatre combois van col·lapsar ahir al matí els accessos a Torredembarra circulant a la velocitat mínima, entre 25 i 30 quilòmetres per hora, en protesta per les sancions del radar. Els participants en la marxa eren part dels 1.800 afectats que s'han adherit a la Plataforma d'Afectats i que insisteixen que les sancions –més de 3.000 en tres mesos– han estat abusives.

Amb la protesta, la plataforma va donar un toc d'atenció a l'Ajuntament de Torredembarra que està estudiant com corregir les sancions. Confien que es trobarà una solució, però van voler demostrar que compten amb un gran suport. Un dels portaveus de la Plataforma d'Afectats pel radar de Torredembarra, Toni Cruz, va destacar, en declaracions a l'ACN, la “gran resposta” i el “bon resultat” que va tenir la marxa lenta convocada per demanar l'anul·lació dels milers de multes que va imposar aquest estiu un radar mòbil. El radar es va instal·lar a diferents vies externes del municipi que comuniquen amb altres poblacions, però que estan catalogades com a vies urbanes. Les vies afectades pel col·lapse de trànsit van ser l'antiga N-340, la T-214 i la T-210.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.