Societat

Sallés Hotels entrega els 20.500 euros recaptats contra el càncer infantil

L'AECC-Catalunya contra el Càncer Girona anuncia que els destinarà a la investigació sobre el sarcoma d'Edwing

Sallés Hotels va fer ahir l'entrega a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)-Catalunya Contra el Càncer de Girona dels 20.500 euros recaptats durant la III Nit Solidària contra el càncer infantil celebrada al Sallés Hotel & Spa Cala del Pi el 16 de juliol passat.

Amb més de 150 assistents i la col·laboració de més de trenta patrocinadors, la recaptació de l'edició d'aquest any –en què s'ha incorporat La Caixa– ha superat les aportacions solidàries dels dos anys anteriors. La primera edició, el 2013, va recaptar uns 5.000 euros, i la segona, l'any passat, uns 7.000. Així, en total, les nits solidàries de Sallés Hotel Cala del Pi, sota el lema Tots els nens som iguals davant del càncer, han recollit uns 32.500 euros que l'AECC-Catalunya Contra el Càncer de Girona destinarà a la investigació contra el càncer infantil. Concretament, durant l'entrega d'ahir, l'associació va explicar que els 20.500 euros recollits aquest any es dedicaran a la investigació sobre el sarcoma d'Edwing, un dels tumors més comuns en el càncer infantil, que s'està duent a terme a l'hospital Sant Joan de Déu, de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.