Societat

societat

Amand Calderó, nou director general de Serveis Penitenciaris

El nou conseller de Justícia, Carles Mundó, arrodoneix el seu equip, ara en mans d'ERC. Ahir es va anunciar que Amand Calderó (Barcelona, 1959) serà el nou director general de Serveis Penitenciaris, en substitució de Pere Soler. Calderó, llicenciat en dret, era fins ara secretari de la delegació territorial del govern de la Generalitat, a Barcelona. Amb anterioritat també havia ocupat altres càrrecs a l'administració, com ara el de subdirector general d'Afers Penitenciaris, de l'any 1994 al 2000. Al costat de Calderó hi hauria Pilar Heras, nomenada directora general d'Execució Penal a la Comunitat i Justícia Juvenil, en substitució de Quim Claveguera. La seva àrea ha d'atendre una població reclusa que no para de baixar i que ara se situa en els 8.735 interns.

A mes, Patrícia Gomà (la Riba, 1970) ha estat nomenada secretària de Relacions amb l'Administració de Justícia, que ocupava la magistrada Maria Josep Feliu, que s'ha reincorporat a la secció 22 de l'Audiència de Barcelona. Gomà és advocada i va ser diputada d'ERC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.