Societat

La Fira Mercat del Ram de Tordera arriba renovada

El certamen, que se celebrarà aquest cap de setmana, girarà al voltant del lema ‘Viure bé, guanya en qualitat de vida'

Del programa en destaca la nova Fira de la Brasa

La Fira Mercat del Ram, que aquest cap de setmana celebra la 39a edició, enceta una nova línia estratègica encaminada al desenvolupament de projectes que dinamitzin socioeconòmicament el municipi i l'entorn. Històricament, la fira ha estat un certamen multisectorial, si bé els darrers tres anys s'hi havia potenciat els productes de proximitat i les empreses del primer sector. Enguany, amb la nova direcció encapçalada pel regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Marc Unió, la fira es recolzarà en el lema Viure bé, guanya en qualitat de vida. Es tracta que el certamen es converteixi en un reflex dels valors i les oportunitats de Tordera i el seu entorn. Com a exemple, ha augmentat molt la presència d'expositors locals: el certamen aplegarà 64 expositors comercials, dels quals 23 són de Tordera i 37 entitats. Així doncs, l'agroalimentació, l'esport, el territori i l'associacionisme es converteixen en els nous eixos en què pivota el certamen.

La fira de la brasa

Carn, verdures, sardines, botifarres... tot a la brasa, i també embotits, pernil, vi, cava... és l'oferta del nou espai gastronòmic la Fira de la Brasa, que se celebra en el marc de la Fira Mercat del Ram. L'espai de tast s'ubica en el recinte firal i disposa de taules i cadires per poder degustar còmodament els productes. El visitant pot adquirir tiquets de tast a 1€ i intercanviar-los pels productes i que vulgui provar. Els restaurants i els comerços d'alimentació del municipi complementen l'oferta de la brasa amb degustacions dels seus plats més singulars.

A més de compartir taula durant tot el cap de setmana el visitant es trobarà amb una àmplia oferta d'actes que complementa l'activitat comercial. En destaquen els relacionats amb l'esport, la salut i l'associacionisme i també cites com l'exhibició castellera o la cercavila de gegants, diumenge.

La fira

Del 18 al 20 de març, al parc Prudenci Bertrana

www.tordera.cat

Una nova àrea d'autocaravanes per atraure turisme

Coincidint amb la nova orientació de la Fira Mercat del Ram, i dins les línies estratègiques que planteja el govern municipal i amb què es busca aprofitar de forma concreta i efectiva diferents potencialitats de Tordera, s'ha construït una àrea d'autocaravanes a l'illa de la Tordera, a l'entorn del parc Prudenci Bertrana. La nova àrea consisteix en una zona reservada per a la parada d'autocaravanes, un tipus de turisme que es troba en constant creixement. Els usuaris s'hi podran estar un màxim de 48 hores i disposaran de tots els serveis necessaris, com aigua i buidatge, plànols del municipi i l'entorn... El nou equipament respon a la voluntat de potenciar el turisme de qualitat aprofitant la ubicació geogràfica entre la Costa Brava, el Montseny i Barcelona ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia