L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera presenta les jornades «La importància de la memòria. 70è aniversari de la retirada»

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera presenta demà les jornades «La importància de la memòria. 70è aniversari de la retirada» amb una inauguració a càrrec de la directora general del Memorial Democràtic, Maria Jesús Bono i la regidora de cultura de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, Teresa Solé. Tot seguit hi haurà una xerrada a càrrec del'historiador Joan Garriga i Andreu i la inauguració de l'exposició Cambra Fosca 1936-1946. Imatges de Catalunya dels fotoperiodistes Brangulí.

Les jornades continuen dimarts amb una xerrada de Pilar Molins, de l'Amical Mauthausen, dijous, amb una altra xerrada de Joan Garriga sobre «Els efectes de la guerra civil i la implantació de la dictadura franquista» i un concert de professors de l'Escola Municipal de Música de la població. Les jornades es clouen divendres següent amb la projecció de la pel·lícula Mirant el Cel, dirigida per Jesús Garay.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.