Societat

La comarca de la Selva viu un cap de setmana de fires

Santa Coloma de Farners, Caldes de Malavella i Maçanet de la Selva celebren concorregudes fires

Diverses poblacions de la comarca de la Selva van ser escenari, aquest cap de setmana, de diverses fires. Els carrers de Santa Coloma de Farners, Caldes de Malavella i Maçanet de la Selva es van omplir, així, de gent gaudint de les nombroses activitats proposades.

La tercera edició del Mercat de les Herbes de Santa Coloma de Farners va ser tot un èxit de participació en la trentena d'activitats organitzades durant el cap de setmana en diversos espais de la població i vinculades a les herbes i les seves propietats i característiques. Entre aquestes, per exemple, va destacar el fet que nens participants tinguessin assignada una herba determinada amb el compromís d'explicar a la gent què se'n podia fer.

A Caldes de Malavella, on se celebrava la fira de la Malavella, l'alcalde, Salvador Balliu, explicava, ahir, que, malgrat el temps plujós de dissabte, s'hi havia aplegat molta gent i que els establiments hostalers del municipi havien fet el ple aquest cap de setmana. Així, per exemple, el ball de la Malavella va reunir al voltant de 2.500 persones i en una de les curses populars organitzades ahir van participar gairebé tres-centes persones.

Mentre que la fira de la Malavella va néixer el 2010, la que també se celebrava aquesta cap de setmana a Maçanet de la Selva, la Fira de la Pagesia i l'Artesania, arribava enguany a la 26a edició. Segons explicava la regidora Natàlia Figueras, fins ahir al migdia, hi havien passat més de 6.000 persones procedents de diferents indrets per contemplar les més de 50 parades del sector artesanal –la majoria de productes alimentaris i de proximitat– i de la pagesia. Ahir, també hi va haver una arrossada popular i una trobada de puntaires. Entre altres actes organitzats, també hi va haver una exposició de més de 200 tractors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva