Societat

Ensenyament

El suport escolar de Càritas arriba a l'estiu a 120 joves

Se'n beneficien alumnes de secundària de Girona, Banyoles i Sant Feliu de Guíxols

La continuïtat del programa vol evitar que els estudiants perdin el fil

El projecte d'atenció a l'escolarització (PAE) de Càritas presta reforç escolar, a l'estiu, a un total de 120 alumnes de Girona, Banyoles i Sant Feliu de Guíxols. La continuïtat d'aquest programa durant l'estiu té com a objectiu evitar que alumnes que cursen la secundària obligatòria perdin el fil dels estudis durant les vacances.

Aquest servei ofereix acompanyament individualitzat i suport a alumnes que fan l'ESO, que estan en situació de vulnerabilitat i que tenen dificultats en el procés d'escolarització. La coordinació amb els instituts és clau en l'èxit del projecte.

En el cas del PAE que es desenvolupa al barri de Pont Major de Girona, l'Ajuntament ha finançat quinze places més del servei per als mesos de juny, juliol i agost. Les activitats es duen a terme al local de Càritas i hi ha dues educadores contractades per l'entitat, persones voluntàries i un especialista en els continguts que s'imparteixen a l'ESO.

Al sector est de Girona, el servei de reforç escolar de Càritas continua fent feina aquests mesos amb el suport de l'Ajuntament. I el mateix passa a Banyoles i a Sant Feliu de Guíxols.

Càritas va signar dimecres un nou conveni de col·laboració amb l'Obra Social La Caixa que permetrà donar continuïtat a aquest programa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia