Baralles i platges plenes, el balanç de la nit de Sant Joan a Badalona i a Montgat

Platges plenes a vessar de gent i algunes baralles de darrera hora resumeixen com va ser la nit de revetlla de Sant Joan al Barcelonès Nord, fonamentalment a Badalona i a Montgat. L'assistència de persones per celebrar la revetlla a la vora del mar a les platges de Badalona va ser massiva, com ho demostren les prop de 3.000 persones que es van reunir a la platja de la Barca Maria segons la Guàrdia Urbana. Aquest va ser l'únic punt de costa badalonina en què, com a conseqüència de l'elevat nombre de persones concentrades, les tasques de neteja del litoral no van transcórrer amb normalitat; a la resta, els treballs es van poder desenvolupar d'acord amb les previsions, tot i l'augment del 50% respecte de l'any passat del nombre de residus recollits –de 10 a 15 tones–. Els punts de les actuacions més destacades de la policia van ser la platja de la Barca Maria, on hi va haver una baralla i dificultats per desallotjar els presents, i el carrer d'Antoni Romeu, on es van detenir tres persones per un robatori amb agressió a un menor. Els bombers, a més a més, van efectuar una trentena de sortides, la majoria per apagar incendis a matolls i contenidors. El tancament al públic del pont del petroli, però, va ser respectat. A Montgat, a banda de l'ocupació de les platges, el fet més destacat va succeir a la parada de tren d'aquesta població, on una baralla va acabar amb dos joves ferits lleus assistits a l'hospital de Badalona. La policia local també va haver d'intervenir en tres baralles més a les platges montgatines.

D'altra banda, a Barcelona no es van registrar incidents especialment greus. En total, es van comptabilitzar 204 incendis de poca entitat, la majoria provocats per l'esclat de petards en contenidors d'escombraries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.