S'obre al trànsit l'encreuament del carrer Padre Méndez a Torrent un any després del que estava previst

Davant l'obertura definitiva, després d'un any de demora, de l'encreuament format pels carrers Padre Méndez i Caixa d'Estalvis, el grup municipal socialista denuncia que es tracta d'un autèntic pegat, amb carrils deficients, senyalització provisional i sense avisar els conductors habituals. De fet, encara hi ha qui pensa que el carrer no ha recuperat la circulació definitiva i continua aparcant d'una manera desordenada, mentre d'altres giren en arribar a l'esmentat encreuament.

Els veïns de la zona han manifestat les seues queixes en reiterades ocasions al llarg del darrer any, hagut compte que les obres de l'aparcament soterrani estaven paralitzades i no hi havia objecte per a mantenir l'obstrucció del trànsit rodat en aquesta tramada.

Des de dimarts 22 de setembre l'encreuament es troba obert, però en unes condicions absolutament deficients, en opinió dels socialistes torrentins, i de mantenir-se d'aquesta manera, es podria provocar qualsevol accident de certa magnitud.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.