Educació

Potries posa en marxa el banc de llibres per al curs pròxim

Amb aquesta mesura es reduirà a la meitat la despesa anual de les famílies

L'Ajuntament de Potries, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) i la direcció del CRA Mondúver-Safor s'han unit per posar en marxa el banc de llibres. El doble objectiu d'aquesta iniciativa capdavantera és recolzar les famílies i conscienciar els xiquets sobre l'ús responsable i respectuós dels llibres de text.

Des del consistori s'ultima un Pla Municipal d'Ajuda per a la compra de Llibres de Text, que s'aportarà directament al banc. L'Ajuntament dóna així suport a les famílies amb xiquets d'edat escolar, tant d'infantil com de primària.

En breu es procedirà a la valoració i selecció dels llibres que s'han donat, per analitzar la seua possible reutilització. Tot i que, a priori, s'ha fet un bon ús i la gran majoria es poden emprar el proper curs.

Segons ha manifestat la regidora d'Educació Mari Carmen Vidal, “per a l'Ajuntament de Potries l'educació és una prioritat i, per això, es va a destinar una partida pressupostària per a la compra de llibres de text”.

En definitiva, el banc de llibres ha tingut una bona acollida i la totalitat de l'alumnat s'ha adherit, podent beneficiar-se d'una reducció de la despesa anual de més del 50 per cent de l'import total dels llibres de text i del material escolar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia