Societat

Detingut l'autor del tiroteig en una recreativa de Santa Coloma de Gramenet

L'home que va disparar l'encarregat de l'establiment després de perdre molts diners s'entrega a un jutjat de la ciutat

El jove que el passat 1 de juliol va disparar l'encarregat d'una sala recreativa de Santa Coloma de Gramenet ha estat detingut aquest dimecres al vespre, després d'entregar-se en un jutjat, segons han informat a Efe fonts pròximes al cas.

El jove, que estava amagat des que va fugir de la sala de jocs, ha anat a un jutjat de Santa Coloma per entregar-se, i els Mossos d'Esquadra s'hi han traslladat per arrestar-lo.

La policia mantenia un dispositiu de recerca des de l'1 de juliol quan va disparar dues vegades l'encarregat de l'establiment, després de recriminar-li que havia perdut molts diners jugant.

L'autor del tiroteig, que va intentar suïcidar-se sense èxit i que va fugir a continuació, portava almenys un o dos dies jugant a la sala recreativa. El dimecres de la setmana passada va demanar la presència de l'encarregat a qui li va recriminar haver perdut molts diners . Després, va treure una pistola i li va disparar un tret al cap i, quan la víctima va caure al terra, li va tornar a disparar.

Segons les imatges de la càmera de vigilància del local, l'autor dels trets va intentar suïcidar-se, tot i que l'arma li va fallar i se li va caure al terra.

L'home va recollir novament la pistola i va apuntar altres clients i treballadors, que van fugir de l'establiment. Ningú més va quedar ferit.

Després, l'agressor va fugir, deixant l'arma a la mateixa sala de jocs.

El ferit va ser traslladat, conscient però en estat greu, a un hospital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia