Vallès Oriental

Granollers ofereix bus gratuït els pares dels alumnes que van a escoles lluny de casa

Granollers ofereix als pares dels alumnes de P3 a segon d’ESO la possibilitat de pujar de manera gratuïta a l’autobús urbà per acompanyar els seus fills a l’escola o l’institut sempre que aquesta estigui a més d’1,5 quilòmetres del seu domicili i sig

En el cas de la Nova escola Granollers i del Granullarius la distància es redueix a 500 metres. Els alumnes hauran de ser titulars de la T-12, que permet viatjar de forma gratuïta en el transport públic pagant una sola quota de 35 euros pel cost de gestió i emissió. Les famílies interessades poden formalitzar la petició a l’OAC. Francesc Arolas, regidor d’Educació, entén que és “una ajuda per a les famílies que se’ls ha concedit un institut o una escola que no havien posat a les seves preferències. Cada cop hi ha més mobilitat de les famílies, que no sempre van a un centre a prop de casa”.

En el cas de la Nova escola, situada a Can Gili i sorgida de la fusió de les escoles Fàtima i Pau Vila, l’Ajuntament ofereix transport gratuït a alumnes i un acompanyant de les famílies del barri Congost per fer el recorregut a les 9 del matí i a les 3 de la tarda. Els pares només poden fer el viatge entre la parada de l’avinguda de l’Estació del Nord i la parada del carrer Mas Gili, la més propera al nou centre. L’Ajuntament posa un segon autobús que fa el reforç a la línia L1. Els alumnes que poden fer ús d’aquest servei van amb una targeta identificativa específica.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia