Societat

Lloret, contra una estada de joves associada a alcohol

El portal Caribbeanbreak ven la destinació amb imatges que prometen sexe i ofereixen barra lliure “de cervesa i sangria”

El grup ha d'arribar al maig però podria cancel·lar l'estada

Del 5 al 8 de maig està previst que un grup de joves francesos estudiants vinguin a Lloret de Mar a través d'un operador que ha venut la destinació associant-la a la tradicional combinació de festa, sexe i alcohol en abundància, i l'Ajuntament està decidit a impedir-ho. És una d'aquestes estades festives batejades com a springbreak, que feia temps que no es programaven a Lloret de Mar, segons va explicar l'alcalde, Jaume Dulsat. Majoritàriament, els grups de joves estudiants de vacances en aquestes dates van a Salou, però un grup té programada una estada a Lloret que el govern no veu amb bons ulls. Per evitar que vinguin, l'Ajuntament ha contactat amb l'operador turístic i, segons fonts del consistori, és possible que l'estada s'acabi anul·lant. L'alcalde va confirmar que la policia i els serveis jurídics de l'Ajuntament estan preparant un informe “per veure si hi ha negligència envers les ordenances”: “Perquè han venut la destinació com el que no és, i quan tinguin l'informe tirarem endavant l'expedient corresponent, Lloret no té cap interès a tenir grups d'aquests”, va remarcar Dulsat, que hi va afegir que si acaben fent l'estada a Lloret no se'ls cedirà cap instal·lació esportiva. “Nosaltres, uns grups que vénen a Lloret com el que anuncien, no els volem”, va concloure.

L'empresa que promou aquest springbreak polèmic ven els paquets turístics a través del web Caribbeanbreakofficiel.com. En el vídeo promocional, s'hi veu un noi estirat en una platja envoltat de noies en tanga que li fan massatges, i, per si el reclam sexual no és suficient, als cartells es remata amb una oferta en totes les festes de “barra lliure de cervesa i sangria”.

Aquest no és el primer cop que l'Ajuntament es troba en aquesta situació, que cada cop ha estat
menys freqüent. En el mandat anterior el govern va fer passos decidits per evitar que els operadors venguessin Lloret de Mar com un paradís d'alcohol i festa.

LA FRASE

No volem grups que vénen a Lloret com el que anuncien, no cedirem cap instal·lació esportiva
Jaume Dulsat
alcalde de lloret de mar


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia