Administracions

Nous vestidors i grades per a l’estadi de Sant Antoni

S’ha aprovat inicialment el projecte amb un cost d’uns 350.000 euros

La proposta converteix la coberta de l’edifici de serveis en una terrassa amb vistes i amb la previsió d’un servei de bar

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha previst les obres de construcció dels nous vestidors i les grades del camp de futbol de Sant Antoni, una actuació amb una inversió aproximada de 350.000 euros. Amb el projecte aprovat inicialment, l’objectiu del govern és poder-lo aprovar de forma definitiva les properes setmanes perquè es puguin licitar les obres durant el primer trimestre de l’any vinent. D’aquesta manera, la previsió amb què treballa l’Ajuntament és poder adjudicar i començar les obres durant el mes de maig, de manera que la construcció del nou edifici interfereixi el mínim possible en les activitats esportives del camp de futbol de Sant Antoni, i amb la vista posada a poder estrenar-lo la temporada 2018-2019.

El projecte que es vol executar permetrà enderrocar l’edifici dels actuals vestidors per construir-ne un de nova planta que tindrà 552 m² construïts i una superfície útil de 444 m². Aquest equipament es distribuirà en sis vestidors per als equips de futbol, cadascun d’uns 30 m², i dos vestidors per als àrbitres, amb una superfície total de 24 m². El projecte també inclou la creació de sis magatzems, cadascun d’uns 14 m², així com un espai de local social, un altre d’oficina i dos banys públics. El nou edifici també preveu una zona de bar situada al capdamunt de les grades.

El projecte s’estructura, funcionalment, en dos àmbits: la zona d’accés al públic i la d’accés als equips i serveis tècnics. Així doncs, els vestidors dels equips, els dels àrbitres, l’oficina, el local social i els magatzems se situen a la planta baixa en una zona d’accés restringit, mentre que també en aquesta planta baixa se situaran els banys públics i en la planta pis hi haurà la zona de grades i bar. El projecte converteix la coberta de l’edifici de serveis en una terrassa amb vistes al camp i amb la previsió de la dotació del servei de bar.

La construcció de les grades i els vestidors del camp de futbol, que permetrà posar al dia aquest equipament esportiu, s’emmarca en els projectes de millora dels equipaments esportius dels darrers anys, que han permès ampliar i millorar els dos camps de futbol, ampliar el pavelló d’esports de Calonge i crear un nou parc de patinatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona