Medi ambient

Societat

Tàrrega es bolca en la Fira del Medi Ambient

Són ja 18 les edicions de la Fira del Medi Ambient de Tàrrega, una de les principals del calendari firal de la ciutat i que se celebra avui i demà amb un extens programa d’activitats, organitzades per l’Ajuntament.

La mostra gira al voltant de productes i tallers emparats en l’ampli paraigua del medi ambient, i que a la fira van des de l’ecologia, l’alimentació de proximitat i saludable fins a les teràpies alternatives i les energies renovables, entre d’altres. Les activitats, que tenen lloc a la plaça de les Nacions Sense Estat i al limítrof pàrquing de l’Estació d’Autobusos, són per a tots els públics i de franc. Una vuitantena d’expositors exhibiran les darreres novetats en bioconstrucció, vehicles híbrids o elèctrics. També hi tindran estand entitats de comerç just i de divulgació de la biodiversitat. L’espai Ecocarpa oferirà productes alimentaris ecològics.

Novetats

Una de les novetats d’aquest any és l’Espai EcoTast, on s’oferiran maridatges i degustacions de cuina saludable amb productes ecològics i de proximitat. Les degustacions van a càrrec d’expositors i de reconeguts restaurants targarins com ara Niam i La Cava, amb la col·laboració de l’Escola d’Hoteleria de Lleida. Una aula sensorial per fer musicoteràpia i ioga i una desfilada de roba de segona mà són altres novetats de la fira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona