Medi ambient

Els ecologistes es mobilitzen contra l'ATC de Zarra

Una dotzena d'autobusos viatjaran a la concentració de Madrid davant Indústria i els activistes tallaran carreteres de la comarca de la Vall de Cofrents

La Plataforma contra el Magatzem Temporal de Residus Nuclears (ATC) a Zarra ha organitzat un ampli calendari de mobilitzacions. Per a aquesta vesprada està previst tallar la N-330. Els activistes s'encadenaran en un punt d'aquesta carretera, al seu pas per la localitat d'Aiora i també es produiran talls demà en altres punts de la comarca. El dimecres les protestes es traslladaran a Madrid, amb una concentració a les 11.30 del matí a les portes del Ministeri d'Indústria. Ja s'ha confirmat que viatjaran 10 autobusos plens de gent de la comarca (Vall de Cofrents). Ja per al dijous, la concentració tindrà lloc a les 19.30 hores a la seu de la delegació del Govern.

A aquesta última convocatòria, s'han afegit ja nombrosos col·lectius, com ara, Els Verds del País Valencià. “No és just que el ministre d'Indústria pense que serà més senzill ubicar el cementeri nuclear a Zarra per raons polítiques. La millor opció són els magatzems individualitzats en cadascuna de les centrals nuclears, que cadascú s'aguante els seus propis residus”, ha expressat el portaveu de la formació, Joan Francesc Peris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.