Vila-real inicia l'última fase de renovació de l'enllumenat públic

El delegat de Foment de l'Ajuntament de Vila-real, Ramón Tomás, ha anunciat l'inici d'un nou pla de millora de l'enllumenat públic que contemplarà la substitució de les lluminàries antigues que queden en la ciutat. Després de completar l'anomenat Pla 700, el consistori ja ha aconseguit reduir un 30% el consum elèctric derivat de l'enllumenat públic i ara es disposa a continuar la substitució de les bombetes d'incandescència per altres de vapor de sodi, en les àrees en les que encara no s'ha actuat.

Les actuacions per millorar l'eficiència energètica també contempla la substitució dels quadres de comandament que, de forma automatitzada, permet millorar el rendiment de les faroles de la ciutat, alhora que facilita la localització d'avaries i redueix el temps dedicat a reparar-les.

El pressupost per a completar la renovació de l'enllumenat públic per al període 2009-2010 és de 300.000 euros, però l'ajuntament espera ampliar-lo a través de subvencions de la Generalitat i ajudes procedents d'organismes europeus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.