Medi ambient

Selva

A Blanes els paradistes paguen taxa de neteja

A Blanes, els paradistes que s'estableixen al municipi, ja sigui pels mercats de roba i d'alimentació o bé per mostres de menys durada, més freqüents a l'estiu, han de pagar una taxa de tramitació, una d'ocupació de la via pública i una de neteja. Aquesta última reverteix directament en la neteja dels carrers, sobretot al passeig de Dintre, on hi ha mercat diari de fruita i verdura de dilluns a dissabte (amb 27 parades). Al passeig de Mar, hi ha mercat setmanal de teixits els dissabtes, amb 159 venedors.

A Santa Coloma de Farners, per la seva banda, hi ha una ordenança específica de mercat, però no hi ha cap taxa que ajudi a pagar la neteja. Els venedors paguen depenent dels metres ocupats. La reglamentació obliga els paradistes a deixar les restes de la seva activitat de manera ordenada i apilada. L'Ajuntament hi posa contenidors en previsió de l'augment de residus. A Santa Coloma, hi ha mercats a la plaça Farners i als voltants dilluns i dissabtes. Les parades de fruita i de verdura són els carrers a tocar de la plaça, que és de sorra, i on hi ha les peces de roba.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia