S'inaugura la remodelació de la zona esportiva de Corró d'Amunt

La zona esportiva de Corró d'Amunt, de les Franqueses del Vallès, va ser inaugurada ahir diumenge. Aquest equipament s'ha fet en diverses fases i ja l'utilitzaven regularment els clubs i ciutadans i ciutadanes del municipi des de fa alguns mesos.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de les Franqueses del Vallès, Esteve Ribalta Sánchez, el regidor d'esports, Josep Badia, el director del Consell General de l'Esport de la Generalitat, Jordi Mumbrú, en representació de la secretaria de l'Esport de la Generalitat, així com els regidors de l'equip de govern, Joan Antoni Marín i Gisela Santos. També va assistir a l'acte diversos regidors del consistori, una àmplia representació del ventall d'entitats esportives del municipi i un elevat nombre de públic.

Segons explica l'Ajuntament, la remodelació de la zona esportiva de Corró d'Amunt ha suposat la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol, amb mides reglamentàries de futbol 11 de 90 per 45 metres, el cobriment de la pista poliesportiva, un local social/bar, remodelació de les pistes de petanca i instal·lació de dues pistes de pàdel. L'obra ha permès ordenar la zona esportiva de Corró d'Amunt renovant, actualitzant i ampliant les instal·lacions per al seu ús diari i de cap de setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.