Infraestructures

ENSENYAMENT

L'escola de Fontcoberta acollirà la biblioteca municipal

La biblioteca municipal de Fontcoberta, situada a Can Jan de la Farrés, es traslladarà a l'escola Alzina Reclamadora, a Melianta, un cop estigui enllestida l'ampliació d'aquest centre. Segons les previsions de l'Ajuntament, les noves dependències entraran en servei a la primavera, “o, com a molt, fins al començament del curs següent”, va dir ahir l'alcalde, Joan Estarriola. Si bé la biblioteca nova la podran fer servir tant els escolars com els veïns en general, l' accés i els horaris estaran diferenciats.

L'ampliació de l'escola té un pressupost d'1,7 milions d'euros i inclou (al marge de la biblioteca) tres aules noves i l'ampliació d'espais com ara la cuina i el menjador. Arran dels canvis s'obrirà una altra entrada, a la façana que dóna la urbanització Ciutat Jardí. Les obres es venien reclamant des de fa deu anys, quan, a causa de la saturació de les aules, es van instal·lar els mòduls prefabricats que s'estan usant en l'actualitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.