Infraestructures

Una delegació d'alcaldes del Baix Maestat i la Plana demanen més atenció i inversions a Madrid

Una delegació de Compromís es reuneix amb el Secretari General d'Infraestructura a Madrid

Demà a partir de les 10.30 hores, una delegació de càrrecs públics de Compromís es reunirà en la seu de Ministeri de Foment amb el Secretari General d'Infraestructures, Manuel Niño i amb representants d'ADIF per a traslladar el malestar per la falta d'inversions en infraestructures viàries i especialment ferroviàries en les comarques de Castelló.

Aquesta reunió sol·licitada pel senador territorial de Compromís, Carles Mulet, es realitza després d'haver demanat la compareixença en el Senat del director general d'ADIF durant el debat de pressupostos generals de l'Estat per a 2016, i de la ministra de Foment, Ana Pastor, davant el Senat.

Aquesta última compareixença no s'ha substanciat per haver-se dissolt les Corts Generals amb la convocatòria d'eleccions.

Compromís ha demanat aquesta reunió després que en el debat de pressupostos generals de l'Estat s'hagen rebutjat totes les esmenes de Compromís que sol·licitaven inversions en infraestructures per al País Valencià.

Segons Mulet “no és un problema puntual d'enguany, és la tònica del menyspreu i oblit sistemàtic que s'ha vingut imposant a les comarques de Castelló i tot el País Valencià en matèria d'infraestructures durant dècades, i el motiu d'aquesta reunió no és convèncer de res a qui s'ha mostrat insensible, sinó posar sobre la taula ja els problemes més urgents, i que el pròxim i imminent govern central , del que esperem participar, tinga ja les pautes a seguir sobre la taula”.

A aquest efecte, des de Compromís es farà lliurament demà al Ministeri de Foment, d'un dossier amb deficiències i propostes en matèria d'infraestructures per a les comarques de Castelló”.

Junt al senador i regidor de Cabanes, Carles Mulet, , completaren la delegació els regidors del Baix Maestrat Susana Pérez (Benicarló) i Jordi Moliner ( Vinaròs), i de la Plana Baixa Sergi Alejos de Xilxes i Mari Parra de Vila-real, i es defensaran igualment inversions per a la resta de municipis de la demarcació”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona