Infraestructures i serveis

Obren el nou Espai Jove l’Escorxador de Cassà

Cassà de la Selva disposa d’un nou Espai Jove l’Escorxador, que s’ha remodelat seguint el projecte de CREArquitectura. L’espai, que va ser inaugurat la setmana passada pel director de l’Agència Catalana de Joventut, Cesc Poch, s’ha renovat amb l’objectiu de revitalitzar-lo i donar una nova imatge.

També s’ha donat un nou impuls al Carnet Cassà Jove, un document activat fa cinc anys que poden tenir tots els joves cassanencs i que els ofereix descomptes i avantatges a diversos comerços i esdeveniments. Actualment, 470 joves es beneficien del carnet i hi participen 56 comerços, serveis o establiments que ofereixen descomptes i avantatges. El carnet jove aquest any estrena una nova imatge corporativa.

En la inauguració, Poch va estar acompanyat del personal tècnic de la direcció general de la Joventut de la Generalitat i va conèixer de primera mà els projectes que s’activen a partir d’aquest any des de Cassà Jove. A l’acte d’inauguració hi va ser també l’alcalde de Cassà, Martí Vallès, i la regidora de Joventut, Txell Rabionet.

Durant l’acte es va presentar també un concurs d’Instagram que començarà aquest any i que vol tractar els estats d’ànim entre els joves, inspirat en una iniciativa de l’àrea de Joventut de Calonge. Els participants tindran un cap de setmana gratuït en un alberg.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona