Infraestructures i serveis

Empuriabrava ja ofereix wifi a la platja

La connexió gratuïta i oberta al públic dona cobertura al passeig i a part de la platja

S’ha estrenat aquesta setmana

El passeig i part de la platja d’Empuriabrava disposen des d’aquesta setmana de servei de connexió wifi gratuïta i oberta al públic. Cinc antenes distribuïdes al llarg d’aquest espai donen cobertura fins a la zona de la platja, amb la sola condició prèvia per als usuaris d’identificar-se mitjançant les xarxes socials o un correu electrònic. Per a l’Ajuntament la instal·lació ha tingut un cost de cap a 20.000 euros, als quals caldrà afegir vora 15.000 euros de contractació del servei.

De moment no s’ha restringit el temps d’ús de servei, tot i que l’Ajuntament avança que s’anirà valorant les pròximes setmanes i no es descarta algun tipus de restricció si ha de comportar un millor funcionament del servei. La durada de la connexió serà d’una hora i caldrà reconnectar-se per continuar utilitzant el servei. L’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, explica que el servei ja estava en fase de proves i que dilluns, quan es va obrir al públic i encara no s’havia publicitat, ja s’hi havien inscrit mig miler de persones.

Güell, que destaca que aquest servei era un dels punts del programa electoral de la llista d’ERC les passades eleccions, explica que la voluntat és que la wifi sigui operativa tot l’any a Empuriabrava i anar-la ampliant. La fase següent seria en els equipaments i els edificis municipals del nucli antic de Castelló. D’aquesta manera, també quedaria cobert el servei de wifi del Festival Terra de Trobadors, que ja fa tres anys que s’ofereix de forma temporal mentre dura el festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia