Infraestructures i serveis

La venda de la T-usual dobla la de la T-mes

En els dos primers dies de l’any, amb la incorporació de nous títols de transport metropolità, les vendes de la T-usual s’han incrementat del 120% respecte dels abonaments equiparables de l’any passat: la T-mes, la T-50/30 i la T-trimestre. A més, les vendes de la T-jove, que ha baixat de preu, s’han triplicat, mentre que les vendes de la T-casual han caigut del 22% en comparació de la T-10. Globalment les vendes dels títols integrats han crescut del 6%.

La segona gran novetat en la mobilitat enguany, l’entrada en vigor de la zona de baixes emissions (ZBE), ha fet disparar el nombre de consultes al web zbe.barcelona. Més de 10.000 usuaris van accedir dijous a l’eina, que permet de consultar, entre altres coses, si el vehicle pot gaudir de la moratòria d’un any. El total d’usuaris acumulat la darrera setmana és de 45.000. Les comprovacions per veure si el vehicle té l’etiqueta ambiental que li permet de circular van ser dijous 6.000, amb la qual cosa se superen les 18.000 setmanals. Fins dijous 5.034 propietaris de vehicles sense el distintiu ambiental de la DGT es van registrar per obtenir alguna de les exempcions i autoritzacions previstes. En 3.909 casos ho van fer per aspirar a una de les deu autoritzacions anuals permeses per als casos ordinaris, i 1.090 peticions van ser per a vehicles personals de mobilitat reduïda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona