Serveis

Protesta a Maçanet amb garrafes pel mal servei de l'aigua

Una vintena de veïns de Residencial Park omplen en una font els recipients per fer pública la seva reivindicació

Una vintena de veïns de Residencial Park va manifestar-se ahir al matí contra la baixa qualitat del subministrament d'aigua potable a la urbanització. La protesta, convocada davant del CAP del nucli de Maçanet, al passeig de Sant Llorenç, va consistir a portar garrafes de casa i a omplir-les a la font de la plaça de l'Església.

Aprofitant que ahir era dia de mercat, els veïns van voler fer pública la seva reivindicació i demostrar que l'aigua del nucli no té res a veure amb la de l'aixeta de casa seva. Els manifestants no van arribar a l'ajuntament perquè la policia local els va avisar dels possibles incompliments de la llei orgànica de protecció de la seguretat ciutadana, coneguda com a llei mordassa.

Les queixes dels veïns giren al voltant de les fallades del subministrament, proveït per l'empresa Rec Madral, com també dels períodes freqüents en què l'aigua no és apta per al consum. Un dels episodis recents denunciat pels residents de la urbanització, prop de 2.500 de manera permanent, va ser pel pont de Sant Joan, quan va sortir aigua negra de l'aixeta d'algunes cases i hi va haver talls de subministrament.

El 2 d'abril, l'Ajuntament de Maçanet va publicar un ban per comunicar que l'aigua subministrada a Residencial Park no era potable pels alts nivells d'alumini, i per això va acordar que una brigada municipal repartís garrafes de 6,25 litres.

LA DATA

02.04.16
Va ser
el
dia en què l'Ajuntament va comunicar que l'aigua subministrada a Residencial Park no era
potable.

Queixes a Aiguaviva Park (Vidreres) per talls d'aigua

A Vidreres els veïns de la urbanització d'Aiguaviva Park es queixen de talls d'aigua. Un veí va explicar que els últims tres caps de setmana no ha tingut aigua, i una vegada va estar trenta-sis hores sense tenir-ne.

Rubén Vázquez, que viu al carrer Petúnia, assenyala que la infraestructura de la urbanització “és precària” i que no els donen solucions. El primer cap de setmana que hi va haver talls d'aigua va provar de trucar a la companyia Riera de Cabanyes, que pertany al grup Rec Madral, però no li van respondre. A més, es va posar en contacte amb un vigilant. “He omplert una instància, però l'Ajuntament m'ha avisat que és un procés llarg.” Vázquez assenyala que en altres urbanitzacions, com Terra Fortuna i la Goba, també hi hagut incidències. L'Ajuntament de Vidreres treballa de fa temps per municipalitzar el servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona