Urbanisme

municipal

serveis

Tàrrega construirà un gran parc infantil

L’Ajuntament de Tàrrega construirà una zona d’esplai infantil a la plaça de les Bòbiles, la segona més extensa de la ciutat i antigament coneguda com a plaça Ondara. Així ho preveu el projecte de condicionament d’aquest gran espai urbà, del qual el consistori ja ha enllestit la redacció del document que permetrà materialitzar una de les principals intervencions urbanístiques de l’actual mandat.

L’objectiu és convertir la plaça de les Bòbiles, que ocupa una superfície de 5.360 metres quadrats, en un parc enjardinat de gaudi i passejada, segons fonts municipals. Es definiria així la fesomia i la funcionalitat d’una plaça que es va urbanitzar durant la dècada passada, quan es va enderrocar una fàbrica de teules.

El regidor d’Urbanisme, Martí Pijuan, assenyala que “el projecte d’arranjament sempre ha estat damunt la taula i s’hi està treballant de fa temps”. El disseny de l’espai potenciarà els usos de lleure, encaixant també amb la demanda expressada pel col·legi Maria Mercè Marçal i la llar d’infants El Niu, centres situats en un dels costats de la plaça. La zona de jocs presentarà un paviment de cautxú. L’interior també s’arranjarà amb camins coberts de sauló, mobiliari urbà, enllumenat, arbres i parterres enjardinats. El projecte es completarà amb dues zones d’aparcament gratuït amb 60 places.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia