Urbanisme

Cassà adequa una antic espai industrial per a assaig de grups

La Bàscula, al polígon El Trust, disposa de tres locals insonoritzats

Vol potenciar la tradició musical local

L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha adequat una antiga bàscula industrial, situada al polígon El Trust i que estava en desús, com a espai d’assaig per als grups de música local del municipi. El consistori ha remodelat l’equipament, pintant-lo i renovant-ne les instal·lacions elèctriques i d’aigua. També s’ha insonoritzat i s’hi ha instal·lat una alarma de seguretat. En total, l’equipament, que pren el nom del seu antic ús, La Bàscula, disposarà de tres espais d’assaig que podran ser utilitzats pels grups musicals.

L’espai serà gestionat per l’àrea de Joventut de Cassà de la Selva. La prova pilot del seu funcionament començarà amb diversos grups i els pròxims mesos s’aprovarà el reglament de funcionament i ús per tal d’obrir l’espai a tots els interessats. La prova també servirà per comprovar quines necessites calen. Els grups musicals que vulguin participar en la prova pilot per assajar a La Bàscula han d’enviar un correu a [email protected]. La regidora de Joventut, Txell Rabionet, va destacar la tradició musical de Cassà, que a partir d’ara “també disposa d’un espai especialment habilitat i pensat pels grup de música joves”.

LA FRASE

Cassà som un poble de músics i a partir d’ara disposem d’un espai destinat als grups joves
Txell Rabionet
regidora de joventutat

Oberta al trànsit la plaça Sant Pere

La plaça de Sant Pere està oberta al trànsit des d’avui, un cop enllestides les obres de la segona fase de rehabilitació del barri vell . Els carrers s’han fet a un sol nivell per tal de fer-los accessibles i donar prioritat als vianants. El límit de circulació per als vehicles serà de 30 quilòmetres per hora. De la mateixa manera s’ha aprofitat per canviar els serveis com l’aigua i les telecomunicacions, a part de fer les actuacions de millora de l’eficiència energètica a l’enllumenat públic. Les actuacions formen part global de millora del barri vell iniciades el setembre del 2017. Per l’alcalde cassanenc, Martí Vallès, la reforma significarà no només una millora sinó la revitalització de la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona