Urbanisme

mobilitat

Cap senyal a la ciutat de Girona dirigeix els cotxes cap a l'enllaç oest de l'AP-7

A Fontajau, els rètols fan anar cap al sud de la ciutat per agafar l'autopista

El regidor de Mobilitat diu que ja s'han encarregat nous cartells informatius

Una dotzena de dies després de l'obertura de l'enllaç oest de l'AP-7, situat entre Girona i Sant Gregori, el nou accés encara no està senyalitzat en els indicadors viaris que hi ha dins la ciutat de Girona. Al sector nord-oest de la ciutat, al barri de Fontajau, els cartells que assenyalen cap a Sant Gregori no inclouen el nou enllaç. De fet, tampoc no inclouen l'anomenada sortida nord de l'AP-7 de la ciutat, situada al municipi de Sant Julià de Ramis. Per anar cap a Figueres i la Catalunya del Nord els senyals només fan referència a l'N-II. L'única referència a l'autopista és per anar cap a Barcelona. En aquest cas, els indicadors de Fontajau mostren la direcció cap a la sortida sud de Girona, situada en el terme municipal de Salt.

Altres omissions

El mateix passa a l'altura del pont de França, a l'altra banda de la Devesa. En aquest punt els indicadors cap al nord assenyalen l'N-II, i per anar a buscar l'AP-7 cal anar cap al sud, cap a Salt.

Una altra deficiència és la no-senyalització del carrer Roberto Bolaño en alguns rètols. En concret, venint de Taialà, al cartell que hi ha just abans de la rotonda de davant del pavelló de Fontajau, punt on neix el carrer, no s'hi indica el trencant d'aquest vial inaugurat el febrer de l'any passat.

Qui passi pel carrer Bolaño anirà a parar a la rotonda de davant de la Nestlé. En aquest punt, a uns escassos cent metres del nou enllaç oest, l'indicador tampoc no l'assenyala, sinó que es limita a informar que per aquella direcció es va cap a Sant Gregori per la GI-531.

El regidor de Mobilitat de Girona, Joan Alcalà, va assegurar ahir que la resolució d'aquestes mancances en la informació ja està “en marxa”. Alcalà diu que els nous cartells estan encarregats, i que estan pendents de rebre'ls i poder-los instal·lar.

LA DATA

26.2.2013
es va obrir
l'enllaç oest de l'AP-7 a la ciutat de Girona. El carrer Roberto Bolaño es va obrir el 16 de febrer del 2012.

La gratuïtat de la circumval·lació

L'únic punt amb la informació correcta sobre l'existència de l'enllaç oest a l'AP-7 és just abans d'arribar-hi per la carretera de Sant Gregori. En aquest punt hi ha dos senyals. El primer avisa de la gratuïtat del peatge per circular des de Girona oest cap a Girona nord i Girona sud. Tapats, s'hi anuncia també la gratuïtat per anar des d'aquest punt fins als futurs enllaços de Fornells de la Selva i Vilademuls, encara en construcció. Una vintena de metres més avall hi ha un altre rètol que anuncia als conductors que al davant trobaran l'accés oest a l'autopista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona