2a DIVISIÓ A

Jorquera veu els partits molt canviants i amb ocasions constants a les dues àrees

El porter del Girona Albert Jorquera va ser testimoni del munt d'ocasions que hi va haver en el partit contra l'Elx (3-2). En la seva primera campanya a 2a A, Jorquera diu que està acostumat a partits amb alternatives en què el resultat pot variar constantment a causa de les jugades d'atac a les dues àrees. «Això passa molt: els partits de 2a A són molts canviants i contra l'Elx vam saber fer el nostre joc i tenir el cap fred.»

En el descans del partit, just després de l'1-2 del visitant Trejo, amb Migue i Dorca estesos a terra, el tècnic del Girona, Narcís Julià, va demanar als seus jugadors que s'oblidessin de la jugada i que pensessin en el segon temps, segons comenta Jorquera. L'equip gironí va reaccionar, va millorar el rendiment respecte al primer temps i, en un partit amb moltes alternatives, va ser capaç d'imposar-se (3-2). De fet, amb 1-2, Jorquera va estar esplèndid i va evitar l'1-3 en una ocasió claríssima de Molina (57'). Un minut després, Xumetra va fallar una oportunitat clara a l'àrea de Caballero (58').

«Mantenir la línia.»

Amb el 3-2 contra l'Elx, el Girona, que torna avui als entrenaments, és dissetè amb 20 punts, amb un de marge respecte als llocs de descens. «Hem de mantenir la línia després de les festes i intentar guanyar el partit de Huelva», diu Jorquera, que ha rebut 16 gols en 11 partits.

Jorquera (Girona) diu que està acostumat a les alternatives durant els noranta minuts

Jorquera i el penal de l'altra àrea

En un penal comès per Òscar Rubio a Jordi Xumetra (76'), Sarmiento va marcar el 3-2 després que Julià demanés insistentment que l'argentí no xutés la pena màxima. Des de l'altra àrea, Jorquera diu que no es va adonar dels gestos de Julià i que no sap quin jugador volia que xutés el penal. «Si Brian [Sarmiento] ha fet gol, a mi ja em val», diu el porter bescanoní.

Després de perdre's per sanció el partit al camp de l'Hércules (2-0), en què Dani Mallo va tenir una bona actuació, el porter de Bescanó es va trobar còmode contra l'Elx. «M'he trobat molt bé al camp, sobretot quan l'equip ha estat bé.»