Política

Hereu creu que els diputats del PSC a Madrid no van estar “a l'altura”

Considera que els 25 diputats socialistes no van respondre a les “exigències” que el país necessita en la votació sobre el fons de competitivitat al Congrés

Assegura que lluitarà perquè el partit tingui “veu pròpia” i reclama “flexibilitat” a Salgado

El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jordi Hereu, ha lamentat que els 25 diputats dels socialistes catalans a Madrid no van estar “a l'altura del que el país necessita i exigeix” amb la seva votació en contra de la moció de CiU que reclamava a l'Estat el pagament del fons de competitivitat. En una entrevista a TV3, Hereu ha assegurat que “lluitarà” perquè el PSC tingui “veu pròpia” a Madrid, tot i remarcar que aquest és un debat que s'haurà de mantenir durant el congrés que el partit celebrarà a la tardor.

Hereu ha remarcat, però que “tampoc estaven a l'altura els qui van preferir fer una tàctica parlamentària dificultant el que hauria de ser un acord”, en referència a CiU. Hereu ha dit que va avisar que no es podia “caure en aquests tripijocs parlamentaris”.

El candidat a la reelecció a l'alcaldia de Barcelona ha remarcat que el que cal ara és que el govern de la Generalitat i el govern espanyol “s'han de posar d'acord” i que l'Estat pagui el fons de competitivitat perquè “el necessita Catalunya i també Barcelona”. “També li dic que hi ha d'haver més ganes de negociar, els dos governs han d'asseure's i arribar a un acord que és indispensable”, ha afegit.

En aquest sentit, ha reclamat a la vicepresidenta del govern espanyol, Elena Salgado, que tingui “més flexibilitat per complir el 2011 el que va complir el 2009 i el 2010”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.