Successos

successos

Nou intent d'assalt a La Caixa d'Amer

Uns lladres van intentar entrar a l'oficina de l'entitat bancària La Caixa d'Amer, dilluns a la tarda, però es va disparar l'alarma i van fugir. Els lladres van saltar la tanca del pàrquing de l'entitat, situada a l'avinguda Barcelona número 12, des d'on van forçar una porta que dóna accés al local de les calderes. El local queda tancat, però podien accedir a l'oficina, en el cas que la seva intenció fos entrar-hi, foradant la paret.

El local comunica amb la biblioteca, on en el moment del succés hi havia els jubilats que jugaven a la quina, però no van sentir res, tot i disparar-se l'alarma de l'entitat.

L'oficina bancària ja va ser víctima d'un intent de robatori el juny del 2009, fa dos anys. Llavors, els Mossos d'Esquadra van enxampar in fraganti dos homes que feien un forat d'uns cinquanta centímetres d'amplada al mateix local de les calderes.

Els agents, que els van detenir, els van trobar una arma simulada, un parell de passamuntanyes i brides. Un dels detinguts era veí d'Anglès, i l'altre de Girona. El jutge en va ordenar l'ingrés a la presó quan van passar a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.