Franja TV3

Dimecres, 16 setembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Aquest dimecres, Lídia Heredia entrevista l'expresident de la Generalitat Artur Mas, després d'haver fet públics els seus arguments per mantenir-se al PDeCAT i no passar-se a JuntsxCat. A més, el programa connecta amb el Parlament per seguir el discurs del president Quim Torra en el debat de política general. Per altra banda, l'atenció primària es troba al centre del debat; des del Fòrum Català d'Atenció Primària, que agrupa metges i infermers, s'explica per què opinen que la reforma anunciada pel Departament de Salut no resoldrà les mancances de l'atenció primària. I el corresponsal de TV3 al Regne Unit, Sergi Mulero, mostra com afecta l'obligació de fer quarantena a les vacances, i al sou, de catalans que viuen a Londres, i també com ha passat ell aquests 14 dies tancat per obligació.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 85'
15.55
Cuines
Macarrons amb sobrassada/Fons d'armari
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 145'
18.55
Partit de pretemporada
Després d'estrenar-se fa uns dies amb una victòria contra el Gimnàstic de Tarragona, el Barça de Ronald Koeman afronta el segon partit de preparació contra el Girona. Per als gironins, que encaren la temporada amb l'objectiu de pujar a Primera Divisió, és el primer amistós de l'estiu. Comentaristes: Àlex Castells, Gerard Autet i Francesc Latorre. Desde l'Estadi Johan Cruyff.
Esports
Durada: 125'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Alguna pregunta més?
Aquest dimecres, es pot veure Joel Díaz participant en la Diada més estranya que es recorda, a la secció Díaz de fúria. D'altra banda, Isma Juárez comprova l'efectivitat de les fake news sobre Catalunya. A més, l'humorista i guionista Tomás Fuentes passa per La televisió és cultura; s'estrena un tràiler molt borbònic; es mostra el discurs més calent del president Torra; un Ahora caigo al Parlament i la informació més veraç a El Mundo Today.
Altres
Durada: 40'
22.45
Joc de cartes
Millor restaurant de xató de Sitges i Vilanova
Hi ha plats que generen veritables lluites territorials i el xató n'és un. Marc Ribas s'ha proposat esbrinar si aquest plat es prepara millor a Sitges o a Vilanova i la Geltrú, i el seu pla per fer-ho és visitar quatre restaurants de la zona.
Altres
Durada: 75'
00.00
Joc de cartes
El millor restaurant en una fonda del Berguedà
Propera parada: el Berguedà. El programa busca el millor restaurant de fonda rural per dinar bé i descansar el cap de setmana. El primer restaurant que es visita és Cal Batista, un establiment dirigit per Dani Pardo. Després es coneix l'Hostal Pedraforca, amb Clàudia Matamala, i l'Hotel Jou de la mà de Jairo Acebillo. Finalment, Josep Orriols mostra que la tradició és un valor afegit a qualsevol negoci.
Altres
Durada: 85'
01.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 185'