Franja La 1

Dimecres, 16 setembre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.00
La hora de La 1
Espai que aborda l'actualitat amb continguts molt variats, que van des de les entrevistes i debats polítics a la crònica social passant per blocs d'economia i consum, societat, successos i cultura.
Altres
Durada: 120'
10.00
La hora de la actualidad
Programa d'actualitat social que compta amb veus autoritzades que tracten temes que fomentin el pensament crític i el servei públic per ajudar els ciutadans en el seu dia a dia.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Jamón ibérico de Extremadura
Avui, Javier Peña es desplaça fins a Extremadura per descobrir tots els secrets del pernil ibèric Denominació d'Origen Dehesa Extremenya. Ja als fogons, el xef i Tamara cuinen Trampantojo de calls i Terrina de paté ibèric amb melmelada de tomàquet. A més, els convidats del dia són Clara Garrido i Marc Parejo.
Altres
Durada: 55'
13.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
14.10
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Tour de France
Dissetena etapa, de 170 quilòmetres.
Esports
Durada: 75'
17.20
Servir y proteger
Les amenaces del Vlado fan que l'Alicia perdi els nervis durant un interrogatori. Mentrestant, la Nacha i el Toni recorren el barri buscant la sospitosa d'haver robat la bossa a la Rita.
Sèries
Durada: 50'
18.10
Acacias 38
La Natalia s'enfronta amb el seu germà perquè sospita que ell li va subministrar el compost que va provocar el malestar i la pèrdua de memòria de la seva amiga, però ell ho nega tot. Posteriorment, la Lolita demana veure la Natalia, i li encarrega tenir cura del seu marit quan ella mori, si els dos hi estan d'acord. El Cesáreo i l'Arantxa, per la seva banda, s'acomiaden del barri amb la celebració d'un falsa casament. El Jose, al seu torn, proposa a la Bellita organitzar una trobada amb periodistes per explicar la història de la seva falsa mort. Finalment, el Miguel vol fer un homenatge als seus pares, i la menció d'ells provoca una estranya reacció en els seus avis.
Sèries
Durada: 55'
19.05
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
20.00
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 30'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Lazos de sangre
Ágatha Ruiz de la Prada
Ágatha Ruiz de la Prada revela en primera persona el costat més íntim d'una icona del món de la moda. En fer els 60 anys, l'original dissenyadora concedeix una entrevista en què fa balanç de la seva trajectòria i afronta els moments més difícils de la seva vida. Al costat del testimoni dels seus fills, Tristán i Cósima, es descobreix l'autèntic ésser humà que s'amaga rere el color i els cors. Ella mateixa revela els seus sentiments més profunds com a dona.
Documentals
Durada: 90'
23.40
Lazos de sangre: el debate
Ágatha Ruiz de la Prada
En aquest espai s'analitzen els temes tractats al programa Lazos de sangre.
Altres
Durada: 90'
01.10
Lazos de sangre
La saga de los Preysler
El programa apropa a l'espectador el personatge que més portades ha protagonitzat a la premsa rosa, la dona més enigmàtica i elegant del país. A través dels testimonis de la seva filla Tamara Falcó i de Julio Iglesias Jr., es descobreix qui és realment Isabel Preysler.
Documentals
Durada: 65'
02.15
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 120'