Franja TV3

Dijous, 14 gener de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Al programa d'avui, el doctor en Ciències Polítiques per la Universitat d'Oxford i catedràtic a Göteborg Víctor Lapuente presenta el llibre que ha escrit sobre com es pot ser més bona persona. A més, el programa és a la Canonja per saber l'estat de les investigacions sobre l'explosió a l'empresa Iqoxe i quines afectacions té encara en alguns habitatges. Més tard, el divulgador científic Dani Arbós exposa quines són les preocupants previsions de l'evolució de la pandèmia a Catalunya les pròximes setmanes. Després, l'enginyer i director del centre de recerca de la Universitat Politècnica Daniel Montesinos explica per què hi ha escassetat de microxips i quins efectes està tenint. Posteriorment, amb l'especialista en xarxes Juan Soto Ivars es comenta el bloqueig a les grans xarxes de l'encara president nord-americà després de l'assalt al Capitoli i el traspàs de molts dels seus seguidors a la xarxa Parler. Finalment, Esther Vera i Milagros Pérez Oliva participen en la tertúlia per posar en context les notícies del dia.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pollastre amb ratatouille
Una ratatouille és com una samfaina fotogènica. Ja sigui perquè té nom francès o perquè és normal presentar-lo a llesques com si fos un ventall, tot i que té gairebé els mateixos ingredients que la samfaina, la ratatouille fa goig a la taula.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Miquel li aconsella al Santi que canviï d'actitud i vagi de bones amb l'Eva. No obstant això, un malentès amb la noia fa que torni a posar-se gelós. La Xesca, per part seva, té problemes amb l'embaràs i ha de fer repòs. Per això demana al Quim que el Marc se'n vagi de casa. Paral·lelament, la Cati intenta que l'Anna rescati el Marc de les males companyies. A més, l'Ismael s'ha enamorat.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
Amb l'onada de fred, la llum no para de pujar i marca rècords històrics i Pedro Sánchez i Carmen Calvo truquen a exministres per descobrir per què costa tant l'energia. A més, es coneix el cas d'una persona premiada a la loteria del Nen que ha passat, en menys d'una setmana, de l'opulència a la misèria per culpa de l'elevat preu de la llum. Més tard, Pere Aragonès, Pablo Casado, Isabel Díaz Ayuso, Pedro Sánchez, Carmen Calvo, Meritxell Budó i Alba Vergés protagonitzen l'anunci: 11 mesos de pandèmia líders en el desgovern. Després, l'absolució del jove Adrià Carrasco, que ha tornat a Catalunya després d'haver-se passat dos anys exiliat a Bèlgica, ha despertat l'interès dels jutges espanyols per preparar-se les oposicions i poder exercir a Bèlgica. Posteriorment, el musical de la setmana és una cançó escrita només amb frases que han dit els partits independentistes al llarg del procés. Àngels Chacón, per la seva banda, demana l'opinió d'Artur Mas i Andreu Mas-Colell per fer el nou anunci del PDeCAT. Els científics ho expliquen tot sobre la soca britànica del virus que ja s'ha detectat a Catalunya i, finalment, en una nova entrega de Grans dones de la història, arriba el torn de la princesa del poble: Lady Di.
Altres
Durada: 35'
22.40
Persona infiltrada
Elisenda Carod
L'Elisenda Carod és la famosa convidada en aquest programa. La locutora i presentadora juga amb una família molt musical de Sant Llorenç Savall. L'Elisenda ha de posar-hi tots els sentits per mirar de desemmascarar la veu discordant d'una família amb tradició operística.
Altres
Durada: 60'
23.40
Al cotxe
Quico Sallés i Pol Espargaró
Aquesta setmana, els convidats són el corredor de motos Pol Espargaró i el periodista Quico Sallés. Eloi Vila recull Pol Espargaró a Andorra, on viu i s'entrena per al pròxim Mundial de MotoGP. El pilot està en un dels millors moments de la seva carrera: acaba de fitxar per Honda i competirà al costat de Marc Márquez, amb qui explica que té bona relació. Durant el trajecte, Espargaró homenatja els seus pares per l'esforç que van fer perquè ell i el seu germà Aleix poguessin arribar fins on són i també mostra gratitud a la seva dona, perquè diu que l'ha d'aguantar en els pitjors moments. Més tard, Eloi Vila recull Quico Sallés a Sant Joan de Vilatorrada, per portar-lo a la redacció del diari digital El Món, on treballa. Durant el trajecte, Sallés li explica la seva vida abans de ser periodista, quan feia de calderer i tota mena d'altres feines. També parla de les dificultats de conciliar la vida professional i la familiar, i assegura que li preocupa el futur que els deixi als seus fills la pandèmia.
Altres
Durada: 45'
00.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
01.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 125'
04.00
Rumba a l'estudi
República Rumbera. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Lluís Gómez Dotze Contes 4tet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'