Franja La 2

Dijous, 14 gener de 2021
06.20
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.05
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 25'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
El valle indómito
La laguna de los hipopótamos
Lluny del riu Luangwa, destaca la llacuna Kasikizi, que alberga una petita comunitat de vida silvestre. Aquesta inclou dos vells hipopòtams mascles que es rebolquen en les seves profunditats aquàtiques. Un cocodril i centenars d'ocells.
Documentals
Durada: 45'
08.40
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
08.55
Pueblo de Dios
Hogar La Merced, puente de inclusión
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou Stonehenge: el regreso de los muertos
Documentals
Durada: 55'
11.50
Los jardines americanos de Monty Don
El este
En aquest capítol, Monty Do explora els jardins del nord-est del país, començant per la prada. La prada és un espai natural de floració autènticament americà i la seva influència als jardins americans és notable.
Documentals
Durada: 60'
12.50
Mañanas de cine: Masacre en Condor Pass
Els colons s'enfronten a lluites dures i a nombrosos perills en creuar les Muntanyes Rocalloses buscant una nova llar en el vast Oest, camí d'Oregon. Un antic capità de l'exèrcit dels Estats Units s'ha retirat a territori indi, on conrea patates.
Pel·lícules
Durada: 85'
14.15
Turismo rural en el mundo
Marruecos, las montañas del Rif
El Marroc, situat en la part septentrional d'Àfrica, té una població de trenta-cinc milions de persones. Compta amb una orografia imponent, que ha marcat el caràcter dels marroquins al llarg de la història, i està format per alts cims, rius i pobles, que es mostren en aquest fascinant recorregut.
Documentals
Durada: 35'
14.50
Exploradores del sabor
Córcega
El Benjamin viatja fins al nord de Còrsega per comprovar com els agricultors aconsegueixen preservar la tradició produint de manera ecològica i autosuficient. Per conèixer els productes típics de l'illa, comença visitant un mercat a l'aire lliure.
Documentals
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou La isla Rottnest. El reino de los quokka i Las historias del bosque mediterráneo: Historias de primavera: És març a l'interior de la península Ibèrica i la vida comença a ressorgir, a poc a poc, amb l'augment de les temperatures. Els ocells estan atrafegats en la construcció dels seus nius, les cigonyes blanques arriben d'Àfrica i els plançons venen al món amb l'esclat vegetal de la primavera.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou Secretos del museo
Documentals
Durada: 50'
19.00
Mercados, en el vientre de la ciudad
Lyon, la Croix-Rousse
La gastronomia és el senyal d'identitat de Lió i el mercat de la Croix-Rousse és el seu major aparador amb més de 100 llocs de productes locals i especialitats tradicionals. En aquest lliurament es visita un local l'especialitat del qual és el prestigiós pollastre a la Bresse i un altre de molt popular per les ostres.
Documentals
Durada: 55'
19.55
Atención obras
Cayetana Guillén Cuervo entrevista l'escriptor Juan Gómez-Jurado, que acaba de publicarRey blanco, el tercer lliurament de la trilogia que va començar amb Reina roja i va continuar amb Loba negra. El convidat parla també de la seva experiència presentant El condensador de fluzo, el nou programa de divulgació històrica de la 2. A continuació, el programa visita el nou centre de fotografia que la Fundació Mapfre té a Barcelona, amb sales d'exposicions, llibreria i un auditori. El teatre també té un loc en aquest lliurament, amb l'actriu Concha Velasco, que presenta l'obra La habitación de María. A més, es conversa amb Hinds, un grup que va aconseguir la fama actuant en festivals de música al Regne Unit i els Estats Units, que publica el seu tercer disc.
Altres
Durada: 30'
20.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
20.35
Red Natura 2000
La Red Natura 2000 porta 21 anys salvaguardant el medi natural d'Europa, i Espanya és el país que més territori aporta a la xarxa. A través de Mara Torres, col·laboradora altruista a Seo/BirdLife, i altres persones que viuen i treballen per a la xarxa, es coneix aquesta labor que permet conservar l'autèntica riquesa d'Espanya.
Documentals
Durada: 25'
21.00
Los jardines japoneses de Monty Don
Otoño
Monty Don torna al Japó durant l'ardent resplendor de la tardor. Comença com ho va fer a la primavera, en un dels tres grans jardins del país per aprendre com el protegeixen del pròxim hivern.
Documentals
Durada: 60'
22.00
El condensador de fluzo
¡Que alguien llame a la policía!
Al llarg del temps han existit grans criminals que van cometre actes horribles. I no sols van deixar petjades en l'escena del crim, també ho van fer a la història. Per això, Juan Gómez-Jurado repassa l'impacte en la cultura popular de grans vilans com Billy El Niño, Al Capone o Pablo Escobar. A continuació, el programa viatja fins al Londres de 1605 per conèixer la conspiració de la pólvora. A més, es revela la història del crim de Conca i es dona a conèixer el sacerdot que va intentar assassinar Elisabet II. Un lliurament carregat d'històries per no dormir després de la pista dels grans crims.
Altres
Durada: 55'
22.55
Los pilares de la Tierra
Campo de batalla
Emissió dels capítols Redención i Campo de batalla.
Sèries
Durada: 100'
00.35
La sospecha
Sèrie que s'endinsa en l'univers de les societats secretes i els enigmes seculars. A través de la trama, es busquen les claus de les creences esotèriques en les societats modernes.
Documentals
Durada: 60'
01.35
Conciertos de Radio 3
Compro oro. Han arribat els hereus musicals de Los Chichos. Els Compro oro, d'Almeria, revitalitzen amb gust la rumba taleguera, barrejant-la amb cobla, punk cañí i lletres que parlen d'amor i hedonisme. Un directe intens, emocional i ballable.
Altres
Durada: 30'
02.05
Documenta2
Inclou Secretos del museo
Documentals
Durada: 50'
02.55
Los jardines japoneses de Monty Don
Primavera
Monty Do gaudeix del festival dels cirerers en flor de primavera mentre explora els jardins japonesos. Els jardins japonesos continuen sent un enigma, en els quals la contemplació silenciosa forma part del seu ser. Se'n visiten alguns a Kanazawa, Kyoto i Okazaky.
Documentals
Durada: 60'
03.55
Mercados, en el vientre de la ciudad
Budapest, Kozponti Vasarcsarnok
El Mercat Central de Budapest es tracta d'un lloc acolorit, ple d'aromes i sabors autòctons. Es coneix un xef autodidacta que cuina productes de temporada al seu apartament-restaurant, i que ensenya com s'elaboren els productes estrelles de la ciutat com són els envinagrats.
Documentals
Durada: 50'
04.45
La isla Rottnest. El reino de los quokka
En l'extrem occidental d'Austràlia, es troba una cadena d'illes extraordinàries. Les illes i les seves aigües desborden vida. Aquí, aquest és un món que sembla funcionar a l'inrevés. Les estacions s'inverteixen. Es tracta de l'illa Rottnest, el regne dels quoques, una petita espècie de marsupial.
Documentals
Durada: 50'
05.35
América salvaje
Sud-amèrica, Centreamèrica i Mèxic componen una unitat ecològica que inclou als Andes, la cadena muntanyenca més llarga del món; la Conca de l'Amazones, la més gran i cabalosa; el desert més sec, i les zones de glaceres més extenses.
Documentals
Durada: 25'